Tot mijn grote spijt is er geen ruimte in de praktijk voor nieuwe clienten. De wachttijd van aanmelding tot een kennismakingsgesprek bedraagt wegens de aanstaande zomervakantie minstens 12 weken. In verband met de hoeveelheid aanmeldingen kan ik pas na de zomerperiode een goede inschatting maken van de werkelijke wachttijd. Mocht u besluiten zich toch op de wachtlijst te plaatsen via het aanmeldformulier achter de blauwe knop op deze website, dan krijgt u pas bericht zodra er ruimte is voor nieuwe clienten in de praktijk.

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11